Despre noi

Protelcon SRL este o societate cu capital privat romanesc, infintata in 1996. Obiectul principal de activitate este “ Fabricarea articolelor din material plastic pentru contructii, cod CAEN 2223”. Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanata corespunzatoare exigentelor tehnice solicitate de stanadardele si legislatia in vigoare.

Societatea are un numar total de 16 angajati si o experienta de 16 ani. Personalul angajat dispune de calificare personala adecvata domeniului de activitate precum si de o dotare tehnica specializata, venind in intampinarea cerintelor clientilor nostrii.

Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice cu termene intermediare si se armonizeaza cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare. Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta cu interes maxim petru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie a lucrarilor care sa satisfaca cat mai bine cerintele beneficiarilor.

STRATEGIA SI OBIECTIVELE SOCIETATII

Strategia de dezvoltare a firmei nu poate avea la baza decat cererea si oferta pietei. In concluzie , SC PROTELCON SRL Reghin are ca principal obiectiv in strategia de dezvoltare, pe termen mediu si lung, asimilarea in fabricatie a unei game cat mai largi de:

  • tamplarie PVC;
  • tamplarie aluminiu;
  • geam termoizolant;
  • accesorii.

Structura de fabricatie a evoluat in timp de la utilaje simple pana la utilaje de complexitate ridicata. Oricare a fost insa structura de fabricatie intr-o anumita perioada, aceasta a impus permanent o disciplina tehnologica deosebita, o dotare corespunzatoare si o calitate ridicata. Produsele fabricate sunt destinate vanzarilor directe.

Dinamica vanzarilor a urmarit permanent cererea pietei, firma reusind sa-si mentina permanent un anumit segment de piata prin calitatea produselor, preturi competitive si livrari prompte la termenele stabilite cu beneficiarii.

Impactul cu economia reala de piata a facut ca firma sa se adapteze la socul cu conditiile dure dictate de cerere si oferta, in prezenta concurentei.

Asimilarea intr-un interval scurt de timp de repere, utilaje relativ complexe, la nivelul cererii unei piete exigente formata din clienti privati, a demonstrat flexibilitatea deosebita a firmei in adapatarea fabricatiei la cerintele pietei.

Diversitatea produselor fabricate au condus la crearea de conditii tehnologice corespunzatoare, prin dotari permanente cu utilaje necesare unei activitati eficiente.

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standard de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre a solutiilor de valoare, sa ne executam lacrarile in siguranta maxima ( conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor pratejarii mediului inconjurator.

Unul din obietivele societatii in urmatoare perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul tamplariei si a noilor tehnologii aparute.
Se are in vedere imbunatatirea portofoliului de lucrari, obiectivul principal fiind accesul la licitatiile publice organizate.

Specialist in domeniul service-ului asigura functionarea fara problem a produselor noastre, prin asigurarea serviciilor de remediere a defectiunilor si a celor de interventie in caz de urgenta.

Strategia de dezvoltare pe termen mediu:

  • corelarea volumului de contracte angajate pe societate cu numarul de angajati;
  • retehnologizarea fabricafiei prin modernizarea de tehnologii;
  • cresterea productivitatii muncii prin introducerea unor utilaje performante;
  • cresterea calitatii si competivitatii produselor;
  • asimilarea de produse noi;
  • organizarea activitatii de marketing, cu orientare spre piata externa.
1996 - 2022 © Flozo